Køb frimærker

Frankering er i dag ikke mere kun et job for frimærker, for der findes et væld af alternativer med lige så mange forskellige måder, de kan købes på. Du kan betale for talkoder med din smartphone via en app eller online på postvæsenets hjemmeside. Firmaer bruger ofte frankeringsmaskiner eller PP-påtryk direkte på deres kuverter. Hvis du foretrækker old school metoden, så bare køb frimærker nede på posthuset. Porto er postvæsenets måde at få betaling for at levere vores breve og pakker. De vil jo selvfølgelig gerne have, at vi bliver ved med at bruge deres tjeneste, men de er oppe imod en hård konkurrence i form af emailen. Da vi ikke sender så mange breve som før, bliver postvæsenet nødt til at sætte deres porto priser op for at holde deres virksomhed kørende. Det er jo lidt af en ond cirkel, for hvis vi synes, at det er for dyrt at sende et brev, så gider vi jo heller ikke at købe frimærker. I stedet sender vi bare en email.

Nogle gange vil du nok alligevel komme ud for, at du bliver nødt til at sende et eller andet med posten. Det kan være en ansøgning, en job- eller lejekontrakt eller noget helt tredje, som kræver din originale underskrift. Køb frimærker til brevet på den nemmeste måde for dig. Hvis du i forvejen bruger din smartphone rigtig meget, er du sikkert også vant til at anvende forskellige apps. PostApp’en fra Post Danmark leder dig igennem købet af mobilportoen, hvor du efter endt betaling, får tilsendt en talkode til din email. En anden måde at købe frimærker på er via Post Danmarks hjemmeside, som i øvrigt også giver dig billigere priser sammenlignet med posthuset, når du vil sende pakker. Når du køber frimærker derinde, får du dem, ligesom med mobilporto, sendt i kodeform. Tallene skal du bare skrive på brevet samme sted, hvor du normalt sætter frimærket. Køb frimærker i kiosken eller på dit lokale posthus, hvis du stadig ikke kan få dig selv til at skrive en talkode på brevet til din gamle tante. Selvom postvæsenet har udviklet et smart system, der kan aflæse de håndskrevne tal, stoler du måske stadig mest på de gamle frimærker, når du skal afsende et vigtigt brev.

Der er stadig rigtig mange, der samler på frimærker. Ofte vil en frimærkesamling være gået i arv, måske fra en bedstefar til sit barnebarn. Eller det kan være, at du helt selv får interessen for det og vil i gang med at købe frimærker. Post Danmark har et stort og spændende udvalg på deres netbutik. Køb frimærker, så du kan starte din egen samling. Vi er gode til at brokke os over de stigende priser på porto, som hele tiden bliver sat op af postvæsenet. Det kan dog nemt være, at denne form for service helt stopper på et tidspunkt, fordi vi bare ikke har brug for den mere. Emailen bliver allerede brugt til de fleste korrespondancer, både privat og forretningsmæssigt. Du kan dog stadig købe frimærker, og endda de helt gammeldags, så kom bare i gang med at skrive brevet til gamle tante Olga.

Find hvor du kan købe frimærker og meget mere her ved at klikke her

porto priser